SASG UV Solutions breidt haar activiteiten geleidelijk uit

2022-12-03 19:30:39 By : Mr. Harry Hang

De focus van het bedrijf ligt op Pamex 2023 in Mumbai

SASG UV Solutions, een dochteronderneming van Dizario Industries, is producent en leverancier van UV-oplossingen en andere producten voor de grafische industrie.Het biedt onder meer LED-UV-systemen, interdeck-systemen, anilox-coatingopzetstukken, roller-coatermachines, zeefdrukmachines, tafelbladuithardingssystemen, UV-transportbanden en UV-uithardingssystemen. Spuitmachine Sproeier

SASG UV Solutions breidt haar activiteiten geleidelijk uit

Als onderdeel van zijn groeitraject is het bedrijf van plan dealer te worden voor Baldwin India voor koelinstallaties en dempingssystemen."We gaan voor andere nabewerkingsmachines zoals een fluitlamineermachine en een automatische vouwlijmmachine, maar dat zal volgend jaar gebeuren", zegt Sankoch Gaur, technisch directeur van SASG UV Solutions.

SASG zal aanwezig zijn op Pamex 2023 in Mumbai van 23 tot 30 maart, op stand-C20, hal nummer 1, zoals de website van het bedrijf vermeldde.

Het bedrijf levert een hele reeks oplossingen voor UV-printen en -verpakkingen, maar ook voor koelinstallaties en de koelindustrie. Het bedrijf heeft twee fabrieken in Faridabad: één voor de grafische industrie en de andere voor koelinstallaties.Tot nu toe heeft het meer dan 500 koelmachines geïnstalleerd voor plastic, dranken en drukwerk.

Volgens Gaur levert het bedrijf UV- en LED UV-coatingoplossingen voor etiketten, velleninvoer en diepdruktoepassingen.“We upgraden onze producten volgens de vereisten.We hebben UV omgezet in LED UV, wat energiebesparend is.We hebben onze producten geëxporteerd naar zeven landen, waaronder Nepal, Bangladesh, Sri Lanka en enkele Golfstaten.We produceren machines voor postpress, die voornamelijk worden gebruikt in verpakkingen en een beetje in commercieel drukwerk.Onze LED's zijn een geïntegreerd onderdeel van de persen van Komori, Heidelberg en anderen.Ze zijn gebruiksvriendelijk en passen in elke machine.”

In 2020 startte SASG met de kunststofindustrie en zette daarna koelinstallaties en koeltorens op.Het installeerde zijn eerste LED-systeem in Bangladesh in 2019 en vervolgens in Dubai in 2020. Het beweert dat het meer dan 35% van de Indiase UV-print- en coatingmarkt in handen heeft en meer dan 300 LED-installaties in India heeft gedaan.

“ We hebben UV-systemen met meerdere golflengten, afhankelijk van de toepassingen.Voor blisterverpakkingen maken we een aparte machine.In PrintPack India 2022 lanceerden we een machine met de naam drip master die aan allerlei coatingeisen voldoet.We zijn een belangrijke leverancier van zakjes en stijve dozen, "zei Gaur.

Hij deelde zijn mening over de verpakkingsindustrie en zei: “De toekomst van de industrie ziet er rooskleurig uit omdat de vraag stijgt.Het is op weg om milieuvriendelijker te worden.Het zal de komende 2-3 jaar exponentieel groeien.”

De impact, veerkracht en groei van verantwoord verpakken in een brede regio worden dagelijks opgetekend door Packaging South Asia.

Een multi-channel B2B-publicatie en digitaal platform zoals Packaging South Asia is zich altijd bewust van het vooruitzicht van een nieuw begin en vernieuwing.Het 16 jaar oude gedrukte maandblad, gevestigd in New Delhi, India, heeft blijk gegeven van zijn toewijding aan vooruitgang en groei.De Indiase en Aziatische verpakkingsindustrieën hebben de afgelopen drie jaar veerkracht getoond in het licht van de voortdurende uitdagingen.

Nu we ons publicatieplan voor 2023 presenteren, zal de reële bbp-groei van India voor het financiële jaar eindigend op 31 maart 2023 6,3% bedragen.De groei van de verpakkingsindustrie overtrof de groei van het BBP, zelfs als rekening wordt gehouden met de inflatie in de afgelopen drie jaar.

De capaciteit voor de productie van flexibele folie in India is de afgelopen drie jaar met 33% toegenomen.Nu de bestellingen binnen zijn, verwachten we nog een capaciteitsuitbreiding van 33% tussen 2023 en 2025. De capaciteit in monocartons, golfkarton, aseptische vloeistofverpakkingen en etiketten is eveneens gegroeid.De cijfers zijn positief voor de meeste economieën in de regio – ons platform bereikt en beïnvloedt deze steeds meer.

Zelfs gezien de verstoringen van toeleveringsketens, grondstofprijzen en de uitdaging van verantwoorde en duurzame verpakkingen, heeft verpakking in al zijn creatieve vormen en doeleinden aanzienlijke speelruimte om te groeien in India en Azië.Onze context en dekking omvat de gehele toeleveringsketen van verpakkingen - van concept tot schap en verder - tot afvalinzameling en recycling.We richten ons op merkeigenaren, productmanagers, leveranciers van grondstoffen, ontwerpers en verwerkers van verpakkingen en recyclers.

In een weliswaar gefragmenteerd en gestructureerd terrein, is dit het juiste moment om uw deelname en marketingondersteunende communicatie te plannen - in ons impactvolle en zeer gerichte bedrijfsplatform.Vertel ons wat je nodig hebt.Spreek en schrijf met onze redactie- en advertentieteams!Voor advertenties ads1@ippgroup.in , voor redactionele info@ippgroup.in en voor abonnementen abonnement@ippgroup.in

SASG UV Solutions breidt haar activiteiten geleidelijk uit

Metaalcoatingmachines Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer dat ik een reactie plaats.